Ads Inside Post

Kıbrıs Gece Hayatında Dikkat Etmeniz Gereken 3 Hayati Kural

Kıbrıs gece hayatı denilince akla ilk gelenlerden biri elbette Kıbrıs gece kulüpleridir. Kıbrıs’ta gece hayatını var eden unsurlardan bir tanesidir bu gece kulüpleri.
Eğer Kıbrıs’ta bulunduysanız ya da Kıbrıs’a gelmeyi düşünüyorsanız, Kıbrıs gece hayatı ve Kıbrıs striptiz kulüpleri hakkında da bir şeyler duymuşsunuz demektir. Kıbrıs’ta tamamen yasal olan striptiz kulüpler, “gece kulübü” olarak geçiyor. Bu nedenle yazının devamında gece kulüpleri olarak adlandıracağız.

Kıbrıs Gece Hayatının Tadını Çıkartmak İstiyorsanız

Kıbrıs’a geldiğinizde eğlenceli bir gece geçirmek, arkadaşlarınızla değişik şeyler denemek istiyorsanız, gece kulüpleri tam size göre. Fakat internette bu site haricinde bulamayacağınız, insanlardan sormadan öğrenemeyeceğiniz, az bilinen kurallar vardır. Eğer bu kurallara uymazsanız başınız fena halde ağrıyabilir. Kıbrıs gece hayatı her ne kadar eğlenceli de olsa Kıbrıs gece kulüpleri içerisinde kendinize dikkat etmeniz gerekebilir.
Buradaki gece kulüpleri hakkında gereğinden fazla gerilmenize gerek yoktur. Her mekan gibi Kıbrıs gece hayatı da eğlence sektörüne hizmet eden, para kazanma amaçlı yerlerden biridir. Buradaki en önemli şeylerden bir tanesi, eğer yiyecek-içecek olayını çok abartmazsanız Kıbrıs gece kulüplerinde sizi kimse kazıklamaya çalışmaz. Bu yüzden içiniz rahat bir şekilde gelip keyfinize bakabilirsiniz.
Kıbrıs Gece Klübüne Nasıl Gidilir
Kıbrıs Gece Klübüne Nasıl Gidilir

1.Gece Kulübünde Düzgün Oturmalısınız.

Belki de en önemli kuralla başladık dersek yanlış olmaz. Kıbrıs gece hayatı fikrine dalmışken kendinizi bir gece kulübünde buldunuz, kapıdan girip paranızı ödediniz ve bir yere oturdunuz. Burada çok dikkatli olmanız gerekiyor. İçkinin aldatıcılığına kanıp dans eden kızlara yanlış hareketler yaparsanız, otururken dışarıdan kötü görünecek şekilde oturursanız başınız ağrıyabilir.
Bunu nasıl yapıyorlar diye soracak olursanız, gece kulüplerinde yüzlerce gizli kamera bulunuyor. Bu gizli kameraların amacı tabi ki de sizi ifşa etmek değil. Bu gizli kameralar son derece güveli tutuluyor ve anlık olarak müşterilerin takibinde kullanılıyor. Orada otururken neler yaptığınız an ve an takip ediliyor. Bu yüzden yapmamanız gereken bir şey yaptığınız an görevliler yanınıza geliyor.
Gece Kulüpleri Hakkında
Gece Kulüpleri Hakkında
Kıbrıs Eğlence Hayatı hakkında bilgi edinmek isterseniz sizi şuraya alalım

2. Striptiz Kulüplerine Kadınlar İle Gidilmez

Bu resmi bir kural değildir elbette fakat kim kız arkadaşını ya da bir kadın dostunu böyle bir ortama sokmak ister ki? Muhtemelen kapıdaki görevli de size kadınların giremeyeceğini söyleyerek dönmenizi rica edecektir. Bunun nedeniyse içeride kadın olmasının, çeşitli sorunlara yol açma ihtimalidir. Bunların başında eşini takip etmeye gelen kadınların kıskançlık yapacağı vs. düşüncesi yer alır.
Striptiz kulübüne gittiğinizde uygun bir dil ile görevlilerden her şeyi rica edebilirsiniz. Görevliye “Ben kadınlar ile yatmak istiyorum, bu mümkün mü?” diye bile sorabilirsiniz. Eğer kaba ve tehditkar bir dil kullanmıyorsanız, yardımcı olamayacakları konularda size uygun bir dille durumu anlatırlar. Bu noktada gevşeyin. Her ne kadar ortam diğer mekanlara oranla daha güvenlik dolu olsa da onlar da müşterilerini basit şeylerden kaybetmek istemezler.
Striptiz Kulübüne Nasıl Gidilir
Striptiz Kulübüne Nasıl Gidilir

3. Kıbrıs Gece Hayatı Sahasına Şort İle Giremezsiniz!

İlk başta çok tuhaf gibi gelebilir fakat Kıbrıs gece kulüpleri arasındaki pek çok kulüp, müşterilerinin içeriye şortla girmelerine izin vermiyor. Kıbrıs gece hayatı her ne kadar sıcak da geçse içeriye şortla giremezsiniz. Bu yüzden giderken pantolon ya da daha uzun şortlar giymeyi tercih edebilirsiniz. Kurallara saygı duymak zorunda olduğunuzu unutmayın. Aynı zamanda Kıbrıs gece hayatı fiyatları bu kadar uçmuşken oralara kadar gidip geri dönmek istemezsiniz.
Kıbrıs gece hayatı  fiyatları demişken bu konudan da kısaca bahsetmek gerekir. Kıbrıs gece hayatı fiyatları, her ne kadar son dönemde çok ciddi bir artışa geçse de sanıldığı kadar pahalı değildir. Kıbrıs gece hayatı fiyatları için şöyle bir örnek verilebilir.
Kıbrıs’ta striptiz kulüplerine girerken 50 TL giriş ücreti ödersiniz. Giriş ücreti ödediğinizde size bir bilet verilir. Bu bilet ile içeride bir yere oturup sipariş verirsiniz. İlk içecekler bu bilet sayesinde ücretsizdir. Aynı zamanda içecekler ile birlikte çerez, cips, meyve de gelmekte. Böylece 50 TL’ye başka bir mekanda sunulmayacak kadar çok şeyi sunuyorlar diyebiliriz. Kıbrıs gece hayatı fiyatları 2019-2020 yıllarında bu şekilde süreceğe benziyor. Yenilenecek bir zam ve fiyat artışı gözükmüyor şu an için.

2 yorum: